A BITT a legutóbbi fordulóban magabiztosan nyert 3-0-ra az egriek ellen, így Halász Márta vezetőedző minden játékosának lehetőséget adhatott.

- Azt hiszem, aki beállt, egész jól teljesített. Nyilván megremeg az ember keze, ha régóta nincs a pályán. Ma mindenki hozta, amit elvártam tőle - mondta Halász Márta.

A kaposváriak 12 forduló után 10 győzelemmel és 2 vereséggel holtversenyben állnak az élen a nagy rivális Miskolccal. Pénteken és vasárnap az alapszakasz utolsó két mérkőzése következik.

- Pénteken játszunk az Újbudával, vasárnap jön a Palota. Mindkettő nehéz meccs lesz, úgyhogy nagyon kell összpontosítanunk a héten. Mindkét meccset meg kellene nyerni ahhoz, hogy az első helyen tudjunk végezni - latolgatta az esélyeket Szombathelyi Szandra.

Természetesen már számolgatnak a lányok, hiszen nem mindegy, milyen mutatóval kezdik meg a középszakaszt, ahol már a feljutás lesz a tét.

- Nekünk jó lenne, ha a Miskolc még vesztene meccset. Tőlünk már nem tud, mi már lejátszottuk velük… A rájátszásban a Miskolc előttünk lesz, de újra lesz egy négyes kör, ahol nyílt lesz minden. Jó lenne őket legalább egyszer megszorítani - tette hozzá a vezetőedző.

Az óév utolsó hazai mérkőzése vasárnap 16 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban. A belépés ingyenes, a csapat várja a szurkolókat.

Címkék: Szombathelyi Szandra, Halász Márta, BITT, röplabda, sport