Táncpárbaj és a színpadon, ízletes étel az asztalon, és csillogó szemek a székeken. A Kaposvári Rákóczi utánpótlás futballistáit, a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia tanítványait ezúttal is az Eötvös Műszaki Középiskolában vendégelték meg, és itt mondtak köszönetet az edzőknek, a támogatóknak és a sportvezetőknek is.

Sisa Tibor azt kívánta a fiataloknak, tegyenek meg mindent a céljaikért. Horváth Miklós szerint nem zártak rossz évet, de a legfontosabb, hogy van jövője a klubnak.

- Igen, jelenleg öt elit akadémia van, és egy akadémia, a kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia. A 16 NB I-es csapatból tíznek nincs akadémiai képzése, és ez nagyon nagy baj, mi előnyben vagyunk, és ha az infrastruktúrán sikerül változtatnuk és javítanunk, akkor az elit akadémiákkal is felvehetjük a versenyt a következő időszakban - mondta Horváth Miklós a Kaposvári Rákóczi ÖLUE elnöke.

Az idei évben Konrád László kapta az edzői különdíjat, akinek nemcsak a Rákóczi 12 éveseivel végzett munkáját köszönték meg, hanem a Konrád Focisuli többéves tevékenységét is, amellyel bázist biztosít a legkisebb korosztály számára.

- Nagy megtiszteltetés, mert a szakmai s így értékelte, és annak örülök, hogy sokan látják, milyen nagy szerepe van a focisulinak az U12-es keret kialakításánál - mondta Konrád László edző.

Minden korosztályban díjazták a gólkirályt, a legjobb játékost és a legszorgalmasabb futballistát is. Az ajándékokat a Kaposvári Rákóczi felnőtt keretének labdarúgói adták át. Az évzárón megjelent ifjú labdarúgók felelősége az, hogy a Kaposvári Rákóczi még sok évig az élvonalban szerepelhessen.  

Címkék: Konrád László, Horváth Miklós, utánpótlás, Rákóczi, Kaposvár, sport