fallabda

- Több állomásos bajnokság, 13 selejtező van országosan, ez a második alkalommal kerül megrendezésre, az ország minden pontjáról fogadunk nevezőket, februárban lesz Budapesten a döntő - mondta Czeglédi Tamás szervező.

Az amatőr OB negyedik selejtezőjén a házigazda Fittlesz SE utánpótlás korú fallabdázói is elindultak. A hölgyek között a még csak 12 éves Szerencsés Debóra is pályára lépett.

- Úgy vagyok elégedett, ha küzdök, ha nyerek, nyerek, ha nem, nem, de azt nem szeretem, ha nem küzdök, és úgy veszítek - mondta Szerencsés Debóra a Fittlesz SE versenyzője.

A kaposvári tehetség, ha már itt volt, meg is nyerte a viadalt. A második helyet a tamási Varga-Pintér Kata, a harmadikat pedig a kaposvári Sárkány Sára szerezte meg. Ezen a versenyen csak olyan fallabdázók indulhattak, akik nem szerepelnek a női ranglista 30. és a férfi ranglista 120. helyénél jobb pozícióban. Így a 14 éves Szederkényi Dániel is benevezett.

- Jó ez a verseny, jó hangulata van, most a döntőt fogom játszani és remélem, hogy sikerül megnyernem - mondta Szederkényi Dániel a Fittlesz SE versenyzője.

Dani végül megnyerte a viadalt, a döntőben Mag Andrást győzte le. A harmadik Mike József, a negyedik Vida Zsolt lett. A sorozat még kilenc állomásból áll, a kategóriák első négy helyezettje a budapesti fináléban folytathatja szereplését.

Címkék: Czeglédi Tamás, Fittlesz SE, Szederkényi Dániel, Szerencsés Debóra, fallabda, sport