kvölgye

Egy gól, amely valószínűleg végképp megpecsételte a Kaposvölgye futballcsapatának sorsát. Az NB II-es nagyberki együttes hazai pályán kapott ki 4-3-ra a Veszprémtől, így tovább erősítette sereghajtó pozícióját. Horváth Lajos vezetőedző és együttese nincs könnyű helyzetben: nem csak a hazai vereség miatt kell szomorkodni.

- Én azt gondolom, a mai mérkőzésbe sok háttérelem vegyült. Negyven éve élek a futballban, a mai mérkőzéseaz eredményen túlmutat. Vannak olyan elemek, amelyek ma ezt a pillanatnyi helyzetet tükrözik, amibe mi keveredtünk. Lehet, hogy a mai mérkőzés már a mérkőzés előtt eldől  - mondta Horváth Lajos vezetőedző.

- Én azt gondolom, hogy az elmúlt hat év munkája alapján négy-öt jó igazolással korrigálni lehetne ezt a helyzetet. Az igazság az, hogy én akkor hibáztam a legnagyobbat, amikor nem a Dráva-csoportba neveztem a csapatot. Egyelőre a végső konklúziókat nem vonjuk le, de a pillanatnyi helyzet nem a csapat mellett szól. - tette hozzá a szakvezető.

- Én mindenképpen szeretnék itt maradni, jól érzem magam, és Somogy megyének szüksége van NB II-es csapatra. Nem lenne jó, ha elköltöztetnék tulajdonosváltással, célszerű lenne itt folytatni. - mondta el Vaskó József az együttes csapatkapitánya a Kapospontnak.
- Ha eldől a sorsuk és nyugodt körülmények között játszhatnak, akkor az eredmények is jönnek majd- tette hozzá.

Címkék: Kapsovölgye, Horváth Lajos, sereghajtó, gól, foci, sport