kkse

A fehérmezes kaposváriak a kötelező győzelem reményében fogadták a sereghajtót. A zalaiak ellen a csapat egyik új játékosa, Klacsán Judit is nagyon készült.

- Rengeteg csapatban játszottam korábban. Két évet kihagytam, szeptemberben kerültem a csapathoz. Jól érzem magam, ez lesz a kilencedik meccsünk. Elég jó helyen állunk: nyolc meccsből hetet nyertünk, egyet vesztettünk. A mai meccstől is győzelmet várok - mondta Klacsán Judit.

A vendégek a tisztes helytállás reményében léptek pályára a Táncsics Mihály Gimnázium sportcsarnokában.

- Ma is azt mondtam a lányoknak, nem az eredmény a fontos, hanem hogy játsszunk jól, amit gyakorlunk, azt próbáljuk megcsinálni a mérkőzéseken. Ha ez sikerül, akkor már elégedettek lehetünk - mondta Hetesi Lajos a Vonyarcvashegy edzője.

A somogyiak végig esélyeshez méltóan játszottak, és nem adtak esélyt ellenfelüknek. A KKSE a szünetben már hét góllal, 15:8 arányban vezetett, és a második félidőben sem fogta vissza magát. A közönség szép gólokat is láthatott, és Csöndéék végül 29:17 arányban bizonyultak jobbnak. A kaposvári együttesben Sárdi és Tráj 5-5 gólt szerzett.

Címkék: Hetesi Lajos, Kalcsán Judit, Vonyarcvashegy, kézilabda, Kaposvár, sport