megyekosár

- Megerősödött a Barcs is, Dombóvárról érkeztek hozzájuk új játékosok, futós, hajtós meccs lesz - mondta Palócz Tamás a Kaposplast Mágusok KK edzője.

Nos, ebből maximum annyi valósult meg, hogy a Mágusok hajtott, a Barcs pedig futott az eredmény után. A piros mezes kaposvári csapat már az első negyed végére 12 pontos előnyt szerzett.

- Sajnos nem tudtunk igazolásokat intézni a mai meccsre, 2-3 új játékos jön majd a következő meccsre és akkor erősebbek leszünk, mint ma - mondta a barcsi Haraszti Lóránt.

A Barcs ezen a meccsen mindössze 34 pontot dobott, a Mágusok majdnem két és félszer annyit. A Kaposplast komoly célokkal vágott neki az idei pontvadászatnak.

- Nekünk a cél mindig, hogy megnyerjük a bajnokságot, az elmúlt két évben másodikak voltunk mindkétszer, most is az a célunk, hogy nyerjünk és elsők legyünk - tette hozzá Palócz Tamás.

Ehhez persze még a nagy riválisoknak is lesz egy-két szavuk. A bajnoki címre esélyes csapatok könnyedén vették a második fordulót. A Baross-Szőnyeg Fiat Táncsics KK  73-56-ra győzte le a Volga BC-t, míg a Tüskevár 116:56 arányban bizonyult jobbnak az ATM-VTP KK-nál.

Címkék: Kaposplast Mágusok KK, Haraszti Lóránt, Palócz Tamás, kosárlabda, sport