A kaposváriak még mindig azon bosszankodnak, hogy ha nincs az a két Czvitkovics-szabadrúgás, akkor valószínűleg értékes ponttal jöhettek volna haza Debrecenből. A bajnoki címvédő ugyanis nem nagyon talált fogást a somogyiakon. A 3-1-es vereség után viszont hosszú volt az út hazafelé…

Nincs túl sok idő a szomorkodásra, ezen a héten ugyanis két összecsapás is vár a társaságra. A Rákóczi szerdán 17 óra 15 perces kezdettel Ligakupa-mérkőzést vív Siófokon, és pályára lép a napok óta próbajátékon itt lévő Andre Portulez is. A 24 éves portugál középpályás jó benyomást tett a szakvezetésre: az edzésmunka és a felmérések eredményei alapján biztató a helyzete, de a hétközi meccs után mindenképpen okosabbak leszünk vele kapcsolatban.
A szombaton 15 órakor kezdődő bajnoki találkozó viszont nehéznek ígérkezik, hiszen az éllovas Videoton látogat Kaposvárra.

Bank és Farkas továbbra is sérült, a Honvéd elleni mérkőzésen lecserélt Gujic viszont egy specialistához utazott a mielőbbi gyógyulás reményében. A bosnyák labdarúgó a derekára kapott ütés nyomán szenvedett oldalizom-sérülést, így kénytelen volt kihagyni a debreceni bajnokit.

Jó hír, hogy Bojan Pavlovic letöltötte egymeccses eltiltását, Grúz Tamás viszont kisárgult a Loki ellen, így nem lehet ott a pályán a hétvégén.

Címkék: futball, Sisa Tibor, meccs, Rákóczi, Kaposvár, sport