öregfiúk

Az öregfiúk bajnokság egyik favoritjának a Czimmer Ferit tartotta a közvélemény, az idén Klasszikusok néven fut a csapat, és a név kötelez.

Czimmermann Árpád elmondta: eddig nem vallottak szégyent, két vereségből az egyik egyértelműen a kapus nyakába varrható, a másik az első fordulóban történt, ott kivégeztek minket, de hát ez bármelyik csapattal előfordul, ettől függetlenül úgy véli, jó teljesítettek.

Az idősebb korosztályt képviseli az elmúlt években a megyei bajnokságban vitézkedő kapus is, aki szerint a műfüves játéktér nagyon fekszik nekik.

Szován János szerint kimondottan jó a pálya, szeretnek itt játszani, csak egy a baj, nincs még világítás és a korai kezdés nekik nem igen jó.

Az Arany Ászok Kupa legutóbbi fordulójában a Klasszikusok csak baráti meccset játszottak, mert nem jött meg az ellenfél, a csapat amúgy a harmadik helyen áll, az Izomláz-Kaposflex és a Csököly mögött. Utóbbi viszont legyőzte a Kacsógép együttesét, és továbbra is tapad a listavezetőre. Az Arany Ászok kupa tavasszal folytatódik, a télen a terembajnokságba várják a szervezők az öregfiúk csapatokat.

Címkék: Arany Ászok Kupa, idősebb korosztály, öregfiúk, sport