atenisz


Küzdelmes, időnként pedig egészen látványos csatát hozott a kaposvári és a balatonfüredi férfi asztaliteniszezők bajnoki mérkőzése. A párosok után még 1-1 volt az állás, aztán beindultak a somogyiak.

- A férfi csapat 3 döntetlennel és 1 győzelemmel a középmezőnyben áll. Most már beindult a szekér, és tudunk nyerni is. 9:5-re vezetünk a Balatonfüred ellen, és ha nyerünk, már két győzelmünk lesz és három döntetlenünk. - mondta Okos Balázs edző. - Körülbelül ugyanolyan a mezőny, talán egy picit gyengült. Szerintem ott tudunk lenni az elejében. A játékosaink jól teljesítenek. Berdár és Dani jól játszanak és a fiatalok is kezdenek beilleszkedni.

A kaposváriak végül remek csapatteljesítménnyel nyertek 12:6 arányban, így megőrizték veretlenségüket. Berdár hibátlan teljesítménye mellett Dani három meccset nyert. A fiatal játékosok közül Bükfa András és Major Ferenc is két-két mérkőzést hozott. Az NB I B-s hölgyek szintén a fürediekkel találkoztak, csak éppen idegenben, és a nehéz kezdés után végül 11:7 arányban győztek.

Címkék: kaposváriak, Okos Balázs, páros, asztalitenisz, sport