A kaposváriak a legutóbbi fordulóban izgalmas meccsen múlták felül 3:1 arányban a bécsieket. A csapat két győzelemmel és két vereséggel várja a folytatást. A Bled ellen igazi bravúr lenne a siker.

- Szerintem reális, ahogy állunk. Mindent megteszünk azért, hogy a négyes döntőbe jussunk, erre is megvan az esély. A Bled ellen mindig nehéz, de tavaly is meg tudtuk őket verni. Szerintem itthon bárkit meg tudunk verni - mondta Kaszap Tamás a Kaposvári Röplabda SE játékosa.

A legutóbbi találkozón szinte kiismerhetetlen volt a magyar bajnok játéka. Támadásban kiegyensúlyozott volt a csapat, nem egy emberre hárult a labdák értékesítése.

- Nehezen kielemezhető a csapatunk. A másik oldalon sem tudja megmondani az edző, ki hogy kapja a labdát. Van egy sablonunk, ez sikerrel megy, ezt folytatjuk, és a srácok igénylik, hogy ezeket a mérkőzéseket ilyen mennyiségű labdáéval oldjuk meg. Nem szabad azon siránkozni, ki mennyi labdát kap. Ez el van osztva, ennek kell megfelelni. Ha megfelelünk, akkor mosolyoghatunk a mérkőzés végén - mondta el kántor Sándor a Kaposvári Röplabda SE vezetőedzője.

A szlovén együttes tavaly bejutott a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, az idén megnyerte a Közép-európai Ligát, az új szezonban pedig még veretlen ebben a sorozatban. Az érdekesnek ígérkező találkozó pénteken 18 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban.

Az élőképes közvetítésért katt IDE!

Címkék: Kaposvári Röplabda SE, Kaszap Tamás, Bled, Kántor Sándor, Kaposvár, sport