Horváth Lajos gárdája 1-0 arányú vereséget szenvedett a Budaörstől, és ezzel továbbra is utolsó a tabellán. A mérkőzésen ráadásul kiállították a berkiek egyik alapemberét, a csatár Ivuszát.

A múlt heti siker után ezúttal is hazai pályán bizonyíthatott Horváth Lajos együttese, és a Nagyberki egy esetleges sikerrel ott lehetett volna a középmezőnyben. Mint a szakvezető elmondta, eléggé hasonló képességűek a csapatok, így nem meglepő, ha hétről-hétre változik a tabella.

kaposvölgye-budaörs

- Itt pillanatokon belül egy-egy győzelemmel az élmezőnyben találhatja magát bármelyik csapat, nagyon együtt van a mezőny, ettől függetlenül a mi helyünket ebben a nyugati csoportban a 10-12. hely környékén határozom meg, de természetesen a télen néhány minőségi igazolással ezen a kitűzött célon lehet finomítani előre - mondta Horváth Lajos a Kaposvölgye-Nagyberki vezetőedzője.

A Nagyberki az elmúlt esztendőkben stabil NB II-es csapattá vált, akadt olyan idény, melyet dobogón zárt, és akadt, hogy a kiesés ellen kellett harcolni. A vendégek trénere, Lucsánszky Tamás szerint is együtt van a nyugati csoport.

A találkozón a vendégek mindjárt első nagy helyzetüket kihasználták az élvonalat, sőt Brazíliát megjárt, rutinos csatáruk, Tüske révén, ezt követően sok említésre méltó nem is történt a találkozón. Ivuszát fegyelmezetlenség miatt még az első játékrész végén kiállították, ez is nehezítette a hazaiak dolgát. A vendégek szakvezetője ettől függetlenül úgy érzi, a Nagyberki nem a mezőny végén fog zárni, mert jobb csapat.

- Én úgy gondolom, hogy mindkét csapat többre képes, a Nagyberki évek óta itt van a mezőnyben, meghatározó csapat a magyar másodosztályban, ami ebben a mai futballban egy rang, tehát szerintem mindenféleképpen sokkal többre képesek - fogalmazott Lucsánszky Tamás a Budaörs vezetőedzője.

Horváth Lajos szavait erősíti, hogy egyetlen győzelemmel az utolsó helyről a mezőny első felébe ugorhatnak, olyan sűrű a tabella, más kérdés, hogy a fiúk éppen a bajnokesélyes Pécs otthonába utaznak a hétvégén.

Címkék: sport