A labdarúgó NB I. 9. fordulójában is folytatódott a siófoki parádé: az újonc somogyi együttes a Ferencváros és a bajnok Debrecen legyőzése után a Szolnoknak sem kegyelmezett. A Balaton-partiak magabiztosan, 4-0-ra nyertek a Tisza-partiak otthonában.

A két újonc összecsapásán a vendégek már a 8. percre kétgólos előnyre tettek szert, és végig irányították a találkozót. Az 5. percben Lukács indította a japán Honmát, aki Hevesi-Tóth Tamás mellett megtolta a labdát, majd 12 méterről a jobb felső sarokba lőtt. 0-1.

Három perccel később Ivancsics végzett el szabadrúgást. A labda lepattant a sorfalról, Lukács Tihamér pedig 30 méterről hatalmas gólt lőtt a jobb felső sarokba. 0-2
A folytatásban valamelyest magához tért a Szolnok, és átvette a kezdeményezést. A félidő hajrájában növelhette volna előnyét a siófok, de a jó formában lévő Lukács lövése centikkel mellé ment. 
A második félidő újabb vendégtalálatokat hozott. Az 59. percben Ivancsics adott keresztbe, a túloldalon érkező Novák Alexisz pedig hét méterről a kapuba bombázott. 0-3.

A Siófok ezután még végképp felszabadultan játszhatott, ráadásul Remili hibája után Graszl Károly büntetőt lőhetett, és nem is hibázta el. 0-4.

A Siófok sorozatban a harmadik bajnokiját nyerte meg, és lassan elvehetjük a csapat neve mellől a „kiesőjelölt” jelzőt…

Szolnoki MÁV FC - BFC Siófok 0-4 (0-2) 
Szolnok, 500 néző. V.: Andó-Szabó 
Szolnok: Tarczy - Schindler, P. Stanisic, Pető Z., Hevesi-Tóth - Remili, Vörös P. (Antal, 64.), Búrány, Tchami (Lengyel B., 46.) - Alex, Pisanjuk (Koós, 46.) 
Siófok: Molnár P. - Mogyorósi, Fehér Zs. (Kocsis G., 75.), Graszl K., Novák - Tusori, Kecskés T. (Ludánszki, 78.) - Honma, Ivancsics (Thiago, 83.), Lukács T. - Sowunmi. 
Gólszerzők: Honma (5.), Lukács T. (8.), Novák (59.), Graszl K. (74., tizenegyesből) 
Sárga lap: Vörös (41.), Remili (88.)

Címkék: Siófok, sport