Az MG Produkt Kaposvári AC sportolói Jacko-kűrjükkel megalapozták a jó hangulatot a harmadik Aranyág Gálán. Idén az egri uszodában ünnepelt a hazai szinkronúszó sport, több mint 500-an mutatták meg ügyességüket a jótékonysági gálaesten.

- 11 lánnyal mentem most el, nagyon nagy siker volt, a Barabás Éva is külön odajött és gratulált, hogy ez fenomenális kűr volt, a Michael Jacksont vittük el, amit tavaly is, az egri közönség nem látta, inkább a látványra mentünk, kiemeléseket csináltunk, nagyon hajlékony lányom van, velük próbáltuk feldobni - mondta Szabó Alexandra az MG Produkt Kaosvári AC edzője.

A lányoknak hatalmas élmény volt az Aranyág Gálán fellépni.

- Ha versenyekre megyünk, ott ellenfelek vagyunk, itt meg csapattársak, az összes szinkronúszó itt egy nagy csapat, ott pedig vannak csapatok, verseny van, itt meg barátság - mondta Péter Zsófia. A kűrben sok újítás van, ráadásul több új lány is csatlakozott a csapathoz.

- Nagyon jól sikerültek, jó formában vagyunk, sok akrobatikai elemet raktunk bele, emeléseket, hajlékonysági elemeket, mindegyik sikerült, jó formában vagyunk - mondta Koltai Kinga.

Jó úton járnak tehát a felkészülésben a lányok és továbbra is keményen edzenek. Harmincan járnak nap mint nap a Klebelsberg kollégium uszodájába, a legfiatalabb csupán 4 éves. A nagyobbak november elején, a szentendrei Aqua Kupán bizonyíthatnak újra.

Címkék: Aranyág Gála, Péter Zsófia, szinkronúszó, Koltai Kinga, Szabó Alexandra, sport