Szalai István a Siófoki Kosársuli Egyesület elnöke az extrém helyszínválasztásról úgy nyilatkozott, hogy kompos kiruccanásukkal is szerették volna a figyelem központjába állítani környezetünk értékeit és védelmének fontosságát hangsúlyozni.

A Balatoni Hajózási Zrt. rengeteget segít a Balaton közúti forgalmának tehermentesítésében, mindamellett, hogy a környezetet is kíméli a hajózás. Sokszor azonban nem vesszük észre a legkézenfekvőbb megoldásokat és elfelejtjük, hogy micsoda kincs közelében élhetjük minden napjainkat- tette hozzá az elnök.

A 2010/2011 bajnoki szezonban 13 csapat méri össze tudását az NBII nyugati csoportjában, amelyhez csatlakozott a tavalyi bajnokcsapat ZTE KK közvetlen utánpótlása U20, az NB 1A csoportból kizárt Dombóvár KC csapata, ismét indul a küzdelmekben a Fehérvár KC, valamint egy alakulatot is üdvözölhetünk a mezőnyben a Mohácsi TE személyében.

Így végletekig kiélezett bajnokságra számít az elnök. A terveket firtató kérdésre Szalai István azt mondta: szeretnénk az idei esztendőben előrébb lépni egy lépcsőfokot és az 5-7 helyezések valamelyikét megcsípni. Játékunkkal pedig szeretnénk kiszolgálni a Krúdyba kilátogató közönséget péntek esténként.

Forrás: siofok.hu

Címkék: Szalai István, Siókosár, Siófok, sport