Az NB II újoncának igazán vegyes a csapat-összetétele: az együttesben a rutinos játékosok mellett olyanok is helyet kaptak, akik néhány éve még a városi amatőr bajnokságban gurítottak...

- Úgy kezdtük el, hogy újonc csapatként a bennmaradás a célunk. A kezdet sokkal jobb volt, mint gondoltuk. Itthon és nyertünk, és a tavaly még NB I-es Pécset megvertük. Ezután jött egy vereség, talán elbíztuk magunkat, ma viszont az újabb rangadón meg szeretnénk verni a Nagyatádot. Ha sikerülne, négyből három újoncként, ez nagy lenne - mondta Csendes Róbert.

A megyei rangadóra az atádiak is nagy reményekkel érkeztek.

- Úgy hittem eddig, hogy jó csapatunk van, de az utolsó két meccsen kicsit megrendült a bizalmam. Otthoni meccseinket elvesztettük, de bízunk benne, hogy ma sikerrel járunk, de tartalékosan jöttünk, mert betegség sújtja a csapatunkat - mondta Ágoston Imre.

Az MCM együttese végül 5:3 arányban győzött: a kaposváriak a harmadik egyéni pontot csak az utolsó pillanatban szerezték meg, de összességében 83 fával többet dobtak, mint ellenfelük. A hazai csapat és az egész mezőny legjobbja az 566 fáig jutó Kiss Richárd volt.

Címkék: Ágoston Imre, Csendes Róbert, MCM Kaposvár, teke, sport