Két mérkőzést rendeztek egyszerre a kaposvári asztalitenisz csarnokban a bajnokság legutóbbi játéknapján. Az NB I B-csoportjában szereplő lányok a Dunaszekcsőt fogadták, és a várakozásnak megfelelően teljesítettek. A csapat tagjai így már elmondhatják magukról, hogy remek rajtot vettek az új osztályban is. Kátainé Váradi Gyöngyi a Kaposvári AC edzője elmondta: becsúszott egy váratlan döntetlen a Komló ellen, de azt hitte 10-8-ra nyerünk. Utána azonban simán verték a Kanizsa III-at.

A mostani meccsünk is olyan, hogy 16-2-re nyertünk tavaly is, úgyhogy nem vártuk azt, hogy megdolgoztat bennünket ez a mérkőzés - tette hozzá az edző. A csapat végül 17:1 arányban nyert. Fekete Zsuzsanna és Radócsai Diána szettvesztés nélkül hozta a négy egyéni mérkőzését. Végh Anikó szintén négy, Nagy Orsolya pedig három alkalommal győzött.

Az NB III-ban szereplő férfi együttes a harmadik fordulóban megyei rangadót vívott a Lengyeltótival. A szoros kezdés után egyéniben váratlanul a vendégek jutottak 6-4-es előnyhöz, így nehéz helyzetbe került a házigazda.

Farkas Kornél elmondta: az elvárás az volt, hogy meg kell nyerni a mérkőzést, de olyan meccsek mentek el, amik nem voltak bekalkulálva. Nehéz a helyzetünk, de mindent megpróbálunk, hogy hozzuk ezt a mérkőzést - tette hozzá. A különbség végül már nem változott, a kaposváriak 10-8-as vereséget szenvedtek. Bükfa, Farkas, Szakály és Okos is csak 2-2- meccset nyert, ami kevés volt a sikerhez.

Farkas Kornél szerint a kiesés elkerülése a cél, ehhez azonban jobban kell játszani a mai teljesítménynél. A Kaposvári AC NB II-es férficsapata Hévízen szerepelt, és 9-89-es döntetlent játszott.

Címkék: Frakas Kornél, Kaposvári AC, Kátainé Váradi Gyöngyi, asztalitenisz, sport