A Paks legutóbbi mérkőzése elmaradt az időjárás és a felázott talaj miatt. Előtte a válogatott meccsek miatti volt bajnoki szünet, így az atomváros csapata régen lépett pályára, de mint azt Kis Károly a klub honlapjának nyilatkozta: ez idő alatt ők folyamatosan készültek. Épp ezért bízik az idegenbeli jó szereplésben. - Feltérképeztük az ellenfelünket, erre nagy szükség is volt amiatt, hogy majd mindenki tudja a dolgát azon a poszton, amelyiken játszani fog. Csak így lehet esélyünk egy jó szereplésre - véli a mester. - A Kaposvár eddig nagyszerűen szerepel, erre bizonyíték az is, hogy a tabella élén állnak. Ez azt jelenti, hogy a listavezető otthonában kell jól szerepelnünk, ami soha nem könnyű. Ők a legutóbbi fordulóban nyerni tudtak Angyalföldön, ami mutatja, hogy egy nagyon egységes csapatról van szó.

A Paks várható kezdőcsapata:
Csernyánszki Norbert – Fiola Attila, Éger László, Szabó János, Csehi Tamás – Magasföldi József, Sifter Tamás, Böde Dániel, Vayer Gábor – Kiss Tamás, Montvai Tibor

A Rákóczinál Bank István térdműtéte okozhat fejfájást a vezetőségnek, illetve az, hogy a szurkolók egy része felháborodott az időpontváltozás miatt. A drukkerek azt sérelmezik: azzal, hogy a televíziós közvetítés miatt egy nappal előrehozták péntek délutánra a meccset, sokan nem tudnak majd kimenni a lelátóra buzdítani a csapatot. Főleg akkor, amikor a Sisa-legénység vezeti a tabellát és jól is játszik.

Illés János ügyvezető a klub hivatalos honlapjának úgy fogalmazott: büszke arra, hogy a Rákóczi meccsét választotta a Sport TV, hiszen ez azt jelenti, hogy kíváncsiak a csapatra. A bajnokság elején viszont még nem volt ennyire népszerű a kaposvári gárda.

A Rákóczi pénteken 17 órakor találkozik a Pakssal. A mérkőzésről online közvetítésben számolunk be.

Címkék: sport