A csapat az első fordulóban 14, a másodikban 9 góllal terhelte az ellenfél hálóját, és magasan vezeti a táblázatot. A sorozatban a 35 évnél idősebbek vehetnek részt, függetlenül attól, hogy játszanak-e nagypályán is valamilyen osztályban.

kispályás foci

Tavaly még csak a terembajnokságban nyílt lehetősége az idősebb korosztálynak, hogy önálló pontvadászatban vívjanak mérkőzéseket hétről-hétre, idén már a Gyakorló iskola műfüves pályáján, szabadtéren csatáznak a felek. A 12 gárda többnyire összeszokott, sok éve együtt futballozó tagokból áll, ám akad, aki sok év után húzott újra csukát és labdarúgó szerelést.

- Hát a játékkal szerintem probléma nem volt, az erőnléttel volt gond, mivel én újra kezdtem, négy év után, és mindent újra kell építenem, tehát négy év kimaradt - mondta Juhász István (Izomláz).

Az Izomláz a múlt héten igen nagy arányban, 14-3-ra győzött a Magyaregres ellen, ezúttal sem adták sokkal lejjebb, 9-1-re nyertek, a szenvedő fél a Wolf System gárdája volt. A fiúk így magasan vezetik a táblázatot. A tavalyi terembajnokság győztese, a Hawaii szívesen nyerné meg a műfüves öregfiúk bajnokságot is, de egyelőre kisebb célok vannak.

- Először legyünk meg, aztán utána lehet azon gondolkodni. Személy szerint nekem jobban fekszik a terem, ott gyorsabban gurul a labda, itt az indulással akadnak gondok, de a lábnak ez kétségkívül sokkal egészségesebb - fogalmazott Fehér László (Hawaii).

A Hawaii ezúttal játék nélkül kapta meg a 3 pontot, mivel a Bohém Büfé nem jelent meg. A másik találkozón a King-a-Ford 5-3-ra verte a Logisztikai Ezredet. A szépmúltú Czimmer Feri idén Klasszikusok néven szerepel, ám mindjárt az első játéknapon kaptak egy pofont a Csökölytől. Az öregfiúk bajnokságban egyelőre úgy néz ki, lehetetlen megjósolni, hogy alakulnak az erőviszonyok, így izgalmas pontvadászat elé nézünk.

Címkék: sport