Hatalmas fizetést, luxusellátást, és állandó síelést kínál egy amerikai síterep, cserébe hetente 3-4-szer kell a síterep blogján beszámolóval jelentkezni.

Síelés

Heli-sí túra bárhonnan

Az amerikai Canyons síterepe az idén a legnagyobb fejlesztéseket végzi egész Észak-Amerikában, többek között itt épül az első amerikai fűtött ülésű lift - írja a sielok.hu. Az újdonságok mellett további marketingfogással is fokozza népszerűségét, meghirdették a szezon egyik legjobb állását. Egy szerencsés blogger, élete legjobb telét töltheti a síterepen.

A kiválasztott a havi tízezer dolláros (kb. 2,2 millió forint) fizetés mellett, még számos fantasztikus juttatásban részesülhet. Egész télen ingyen lakhat a helyi luxusszállodában, a szezon összes helyi rendezvényére VIP jeggyel mehet be. Természetesen nem lesz gondja a legjobb sí- illetve snowboardfelszerelésre, bármikor látogathatja a síterep élményfürdőjét, és még helisíelhet is bármikor.

A nyertes kap fényképezőgépet, videókamerát, és egy laptopot, amelyek hasznosak lesznek élményei dokumentálásához a síterep weboldalán, és körülbelül ennyi is lenne a munkaköri kötelessége egész télen.

Ehhez hasonló videókat várnak a jelentkezőktől.

Az állásra bárki, aki 21 évesnél idősebb jelentkezhet. Ehhez nem kell más, csak elküldeni egy önéletrajzot és egy maximum kétperces bemutatkozó videót. A jelentkezés határideje november 15., az állást 2011. január elsejétől kell betölteni.

sielok.hu

Címkék: heli sí, Canyons, sport