horvath

Több, mint tucatnyi klub 76 bokszolója bizonyíthatott, és Vajmi Csaba tanítványai közül a várakozásnak megfelelően senki nem távozott vesztesen a ringből. Összesen 10 versenyzője szerepelt a Ring SC Kaposvárnak, igaz, a 12 esztendős Orsós Dániel még csak bemutató mérkőzésen léphetett a kötelek közé, azonban ő is remekül megállta a helyét.

A serdülőknél Horváth Ernő nyújtott kellemes meglepetést, aki az átlagosnál érettebb bunyóval verte várpalotai ellenfelét. Horváth Richárd, a kétszeres magyar bajnok lett a torna legtechnikásabb ökölvívója, tőle sokat vár edzője és a szakmai is az idei országos bajnokságon. Mivel a kaposváriak közül mindeki győzött, nem lehetett vitás, hogy a Ring SC Kaposvárt választották a legeredményesebb egyesületnek, Vajmi Csabát pedig a legjobb edzőnek. A nyári szünet alatt sem lazsáltak a fiúk, a mostani felhozó versenyekkel pedig már az őszi formát élesítik. Vajmi Csaba szerint jó úton haladnak.

- Külön örülök Horváth Richárd és Horváth Ernő szereplésének, Ernő idén rendkívül sokat fejlődött, és egyre kulturáltabban bokszol, Horváth Richárd pedig már válogatottként, magyar bajnokként itthon mindenhol esélyes, ettől függetlenül megdolgozott a győzelemért és a különdíjért is.

Eredmények:

Serdülő, 44,5 kg

Horváth Ernő (Ring SC) - Bostai Zsolt (Várpalota) egyhangú pontozás

46 kg

Nagy Patrik (Ring SC) - Gungl Bálint (Paks) pontozásos győzelem

48 kg

Tóth Richárd (Ring SC) - Biegner Patrik (Kőszeg) döntő fölény

50 kg

Horváth Flórián (Ring SC) - Kovács Roland (Balatonlelle) e.p.

52 kg

Zombai Alexander (Ring SC) - Szívós Gáspár (Balatonlelle) e.p.

Juniorok, 46 kg

Sipos Richárd (Ring SC) - Bakonyi Benjámin (Szombathely) e.p.

52 kg

Bakonyi Dávid (Ring SC) - Horváth Márk (K.NASE) e.p.

54 kg

Bogdán Dávid (Ring SC) - Lakatos Olivér (Sopron) e.p.

63 kg

Horváth Richárd (Ring SC) - Lapp Dusán (Dombóvár) e.p.

 

Címkék: bokszoló, versenyző, ring, sport