A Csokonyavisonta és a Magyaregres is az élmezőnybe pályázik a megyei másodosztály déli csoportjában, utóbbit többen is a dobogóra várják. A két csapat talákozóján a vendég Visonta kezdett jobban, meg is szerezték a vezetést, és gyorsabban futballoztak.

A szünet után sikerült néhány perc alatt megfordítani az eredményt, Horváth Máté találatára Rofrics Zsolt, majd Oláh Attila válaszolt, így 2-1 arányban a Magyaregres nyert. A vendégek az utolsó negyedórát már 10 emberrel harcolták végig, igaz, így is megpróbáltak egyenlíteni, de ezúttal jobb volt az Egres a végig sportszerű találkozón. A kiállítás és a sok sárga lap ellenére kimondottan jó hangulatban telt a mérkőzés.

- Hát a győzelemmel elégedett vagyok, de a játékkal nem egészen, jó csapatot győztünk le, az elején nem jól indultunk, de én korábban is azt mondtam, hogy a Visontát az első ötbe várom, kulturált, játszó csapatot győztünk le, hála a jó istennek - mondta a törzsszurkoló Horváth Gábor.

A vendégek trénere szerint az első játékrészben nyújtott pontos, türelmes játék nem folytatódott, ezért maradtak pont nélkül.

- Hát az utolsó passzokon múlott, nem választottunk jó megoldásokat, hátul két hiba megpecsételte a sorsunkat, elöl pedig rendre rosszul döntöttünk, nem voltunk egyáltalán koncentráltak - mondta Horváth József a Csokonyavisonta edzője.

A tabellát a száz százalékos Kiskorpád vezeti a szintén hibátlan Tarany és a Berzence előtt, a Magyaregres az ötödik, a Visonta a 13. helyen áll. A déli csoportot a Balatonboglár vezeti a Kéthely előtt, a megyei első osztályban pedig a Csurgó áll az élen, a Somogyvárt megelőzve.

Címkék: Magyaregre, Csokonyavisonta, sport