tenisznoi

Az öthetes felkészülés után a hétvégén már tétmérkőzést játszottak a kaposvári asztaliteniszező lányok. Az újonc együttes a szomszédvár komlóiakat látta vendégül a jó eredmény reményében. A szakvezetés abban bízik, hogy a csapat hamar megszokja a magasabb osztály légkörét.

Sokkal nehezebb lesz, mert pontveszteség nélkül nyertük az NB II-t. Itt viszont több erős csapat lesz, de nem baj, ehhez képest nagyon gyenge volt az NB II, és a lányok is szomjazták már a jó mérkőzéseket az erősebb ellenfelek ellen. Nagyon fontos az NB I B-ben, hogy a rajtot jól vegyük ma. Az esélyünk megvan, de már elment egy-két olyan meccs, amire előzetesen számítottunk - mondta el Kátainé Váradi Gyöngyi, a Kaposvári AC edzője

A Komló elleni találkozó végig szoros csatát hozott. A párosok után 1-1 volt az állás, és minden egyéni kör is döntetlennel zárult. Fekete Zsuzsanna 3, Radócsai Diána és Nagy Orsolya 2-2, Végh Anikó pedig 1 győzelmet szerzett és nyert a Radócsai, Fekete duó is. Az edzőnő szeretné az új szezonban is bedobni a mély vízbe a fiatalokat. Hőgye Sára és Végh Otilia térdsérüléssel bajlódik, így Torma Luca és Hujber Dóra szereplése kerülhet előtérbe a folytatásban. Az NB II-es fiúcsapat szintén döntetlennel mutatkozott be a tavaly még egy osztállyal feljebb játszó Polgárdi otthonában.

Címkék: Kaposvár AC, Komló, asztalitenisz, csata, NB I, pont, sport