Erre nagyobb klubok is büszkék lennének. A fiatalok már megkezdték a felkészülést a következő szezonra.

Szerencsés Debóra újabb magyar bajnoki címet szerzett ezen a nyáron. A budakalászi junior OB U13-as kategóriájában most sem volt jobb nála. A döntőt épp klubtársa, Sárkány Sára ellen vívta a 12 éves tehetség.

- Szerintem nagyon jó volt, nekem nagyon tetszett, nagyon örülök, hogy bajnok lettem - mondta Szerencsés Debóra. - Kettőt kellett játszanom, két mérkőzést, az első az még ment, a második nagyon simán ment.

Sárkány Sára a tavalyi OB-hoz hasonlóan idén is ezüstérmes lett. Az U13-as korosztályt tehát uralták a kaposváriak.

Keményen készülnek a fiatalok, ez látszik is az eredményeken. A budakalászi viadalon Lukics Lola az U19-es korosztályban ezüstérmes lett, Szederkényi Dániel pedig az előkelő negyedik helyen végzett csaknem 40 induló között. A nyári pihenő után a fiatalok újult erővel álltak munkába. Lukics Lola már hatodik hete edzőtáborozik Budapesten.

- Szeptemberben indul az idény, már lesz egy körverseny a gyerekeknek, fő célunk a novemberi magyar nyílt bajnokság, illetve az, hogy most értek ahhoz a korosztályhoz a kicsik, hogy a válogatott közelébe kerülhetnek, jó esélyük is van - magyarázta Szerencsés József edző.

Hamarosan nemzetközi versenyeken is megméretik magukat a kaposvári fallabdázók.

Címkék: sport