Egervári Sándor szövetségi kapitány a kedd délelőtti edzést követően megbeszélésre hívta a válogatott legrutinosabb futballistáit, és a zárt körű egyeztetésen döntés született arról, hogy a jövőben ismét Gera Zoltán viselheti a csapatkapitányi karszalagot nemzeti együttesünk mérkőzésein.

Kedden délelőtt ismét a Watford minden igényt kielégítő edzőcentrumában tréningezett a magyar válogatott. A szemerkélő esőben megtartott edzésen Egervári Sándor a legfontosabb taktikai elemek begyakoroltatására helyezte a hangsúlyt, a foglalkozás mintegy 50 percig tartott.

Az edzés után a szövetségi kapitány zárt körű beszélgetésre invitálta a keret legrutinosabb, meghatározó futballistáit. A tanácskozáson több lényeges kérdés is szóba került, de mindenekelőtt a csapatkapitányi posztról egyeztettek a résztvevők. A megbeszélésen döntés született arról, hogy ismét a keret legrutinosabb labdarúgója, a hatvanháromszoros válogatott Gera Zoltán kapja, tölti be a csapatkapitányi tisztet, helyettese Juhász Roland lesz.

(Forrás: mlsz.hu)

Címkék: Válogatott, Gera Zoltán, labdarúgás, sport