foci

Egy hatalmas dombóvári gól rontotta el végleg a gibraltáriak kedvét. De veszíteni is tudni kell, teszi helyre a gyerekek lelkét az edző. A Manchester United Akadémia növendékei egyébként a vereséget leszámítva jól érzik magukat Kaposváron.

- A fociban minden megtörténhet, most kikaptunkí– mondta Andrew Hernandez, a fiatal focista.
- Remélem, hogy a későbbiekben jobban fogunk játszani, ma nem igazán sikerült, persze azért jöttünk, hogy elsők legyünk, teszi hozzá ez a játékos, aki csapattársaihoz hasonlóan nemcsak a mezén viseli a számát – mondta Sean Wyan játékos.

A gyerekek többségének Rooney a példaképe és nagy álmuk, hogy egyszer ők is az angol együttesben rúghassák a bőrt. Persze még rengeteget kell addig tanulniuk. A gibraltáriak természetesen jó kapcsolatban vannak anyaegyesületükkel.

- A klubunk 1962 óta létezik, hivatalos utánpótlás egyesülete vagyunk az angol Manchester Unitednek, a tehetséges gyerekeket átadjuk nekik – mondta Logan Moreno edző. - Ezek a srácok nagyon jók voltak idén, az U11-es bajnokságban szépen helytálltak, azért jöttünk, hogy nemzetközi szinten is megmérettessük magunkat. Magyarország nagyon szép, a torna is nagyon jó, sok helyen jártunk már, de mind közül ez az egyik legjobb rendezésű fesztivál, nagyon profi – tette hozzá az edző.

A csapat már most kijelentette: jövőre is szeretne visszatérni.

Címkék: Manchester United Akadémia, Andrew Hernandez, Sean Wyan, Rooney, Gibraltás, Logan Moreno, Dombóvár, Kaposvár, labdarúgás, sport