éjjeli tenisz

Már este negyed tíz volt, amikor kisorsolták az első forduló párosait a szervezők, nem sokkal később pedig már ütötték is a labdát a versenyzők.

Kollár Gábor szerint nem az eredmény számít, hanem a részvétel, móka, kacagás a fontos. A Csillagfény Kupát már hetedszer rendezte meg a Donner Sport Klub.

Hegedüs János szerint az éjszakai verseny egészen más jellegű. Világításnál játszunk és a hangulata nagyon jó, egészen hajnalig tartanak a mérkőzések - tette hozzá.

28-an vállalkoztak a nem mindennapi kihívásra. A bagoly típusú teniszezőknek mindig könnyebb a dolguk, a többieknek taktikázniuk kell, hogy ne aludjanak el a labdamenetek közben.

Jászkai János szerint a koffein csak rombolja a szervezetet, inkább energiaitalt fogyaszt, esetleg egy pohár söröcskével doppingolja magát. A hangulat egész éjszaka kiváló volt és már bőven felbukkant a nap, mire befejeződött a torna. Reggel negyed nyolckor derült ki: a tavalyihoz hasonlóan most is Dr. Rónay Tamás lett az éjszaka legjobbja. A második helyen Kovács Nándor és Fogta Attila végzett holtversenyben, a harmadik pedig Pomozi László lett.

Címkék: sötét, éjszaka, tenisz, sport