Az úszás után a golf lett a szenvedélye Kovács Áginak. Olimpiai bajnokunk még élsportolóként ismerkedett meg ezzel a játékkal és két éve rendszeresen gyakorol.

- Nagyon élvezem, ez egy nagyon jó hobbi, sokan azt mondják, hogy a golf nem sport, én ezt megcáfolnám, mert aki azt gondolja, hogy nem, az jöjjön ki, gyalogoljon le egy bag-gel, ami 15 kg 18 lyukat és akkor meg fogja látni, hogy ez milyen nehéz, egyébként tényleg egy ilyen 18 szakaszos pályának a lesétálása akár 5 óra is lehet, épp most 35 fok van, de lehet, hogy a napon 40 is, nagyon melegünk van, de nagyon élvezzük és a hencsei pálya pedig nagyon szép, én még sose voltam itt, egyébként sem, a golfpályát se láttam, de biztos, hogy vissza fogok jönni, mert nagyon szép - mesélte Kovács Ági.

Csomor Csilla nagyon kedveli a hencsei pályát, már többször is játszott itt. A golf már régóta kedvence a színésznőnek.

- Most már egy ideje nekem ez részem, életem részéhez tartozik, múlt héten egy színházi premieren estem át, egy szabadtéri előadáson és azóta erőteljesen a golfra a szezon végéig - mondta Csomor Csilla.

A Kaefer Heibl Golfsztár Szuper Tour harmadik állomásán 32-en mérették meg magukat. A sztárgolfozók mellett a legjobb profik és hazai amatőrök is elindultak.

- Ennek a versenysorozatnak pedig azért nagyon örülök, mert kötetlen, jó hangulatú, minden feltétel adott, kedvesek, szeretnek minket, örömmel fogadnak, jó flight társam van, helyesek nagyon, úgyhogy ez egy jó buli - tette hozzá Csomor Csilla.

Az énekes Solymos Tóni és olimpiai bajnok öttusázónk, Fábián László is ügyesen célzott. A jó hangulatról pedig Hajdú Steve gondoskodott.

- Nekem a kikapcsolódás, meg a társaság a lényeg, nem törekedek arra soha, hogy jól szerepeljek, a golfban van egy ilyen, hogy saját maga ellenfele az ember, nem a többieket akarom legyőzni, mint a többi sportban általában, saját magamnak tettem egy limitet, 90 alatt szeretnék ütni, az már jó a szintemen, ezt próbálom játszani - mesélte Hajdú Steve.

A remények szerint lesz folytatása ennek a viadalnak, így aki jövőre szeretne sztárokkal golfozni, már most elkezdheti a gyakorlást. A European Lakes Golf and Country Clubban folyamatosan indulnak kezdő golf tanfolyamok.

Címkék: Csomor Csilla, Hajdú Steve, Kovács Ági, Golf Klub, Hencse, sport