A zöld-fehérek rekkenő hőségben léptek pályára a vendég varasdiak ellen a Rákóczi Stadionban. A vezetést a próbajátékon szereplő ghánai Michel szerezte meg, a horvátok a hajrában egyenlítettek. Az 1-1-es eredmény után, a látottak alapján nem volt maradéktalanul elégedett a szakvezetés.

- Van mit csiszolódni. Az előző két meccsen igaz, hogy kikaptunk, de jó minőségű labdarúgást mutattunk be. a maitól nem vagyok elragadtatva, egy-egy elem, ami pozitív. Ami tetszett, hogy a közönség elfogadta, hogy formálódik a csapat, nem voltak negatív hangok, de a Varasd egy jó kis csapat - mondta Sisa Tibor vezetőedző.

rákóczi

Sisa Tibor elárulta: már formálódik a fejében az ütőképes összeállítás, de sokat segítene, ha több olyan próbajátékos érkezne, aki a csapat hasznára lehetne. - Én azt az elvet vallom, hogy csak a teljesítmény. nem az érdekel, hogy idős vagy fiatal, az a fontos, hogy ki hogyan játszik. Ha valaki nem játszott jól, adott egy sanszot egy másik játékosnak, de még nem kerül reménytelen helyzetbe - tette hozzá a vezetőedző.

A hétvégén az is eldőlt, hogy Pest Krisztián és Bogdán Gábor további szolgálataira nem tart igényt az egyesület. Pintér Lászlót pedig újra kölcsönadják Nagyberkibe. A 34 esztendős kapus, Milinte Árpád viszont továbbra is a Rákóczi sikereiért küzd.

- Jövés-menés eddig is volt, nem újdonság, munka is van bőven. Megpróbáljuk az edző elképzeléseit megvalósítani, reméljük, sikerülni fog - mondta Milinte.

A kaposváriak kedden újra Horvátországba utaznak, ezúttal a Belupo otthonában lépnek pályára előkészületi mérkőzésen. Az idő közbe vészesen fogy: a jövő szombaton már tévés Liga Kupa mérkőzést kell játszani az Újpesttel. Minden bizonnyal ez lesz a Sisa-legénység bajnoki főpróbája is.

Címkék: Milinte Árpád, Rákóczi FC, Sisa Tibor, sport