Kedves Játékosok! Különleges helyzet állt elő, méghozzá az, hogy az Uruguay - Franciaország mérkőzés végeredményét senki sem találta el. Úgy döntöttünk, ha ilyen eset fordul elő, akkor a nap nyereménye továbbgördül, és a következő játéknap nyertese az előzőeket is megkapja. Így sikertelen találatok esetén fokozatosan nő a nyeLemény (darab)száma.

VB nyolcas

Jó hírünk, hogy a második játéknapon már többen is eltaláltátok, hogy az angolok 1-1-re bekkelnek az amerikaiakkal. Így sorsolhattunk is!

A szerencsés tippelő Gulyás Roland Kaposvárról. Ezúttal 12 doboz Beck'st vihetett haza. Roland nem habozott, még az esti meccs előtt elvitte nyereményét!

sornyertes_gulyas roland


Természetesen mindenki szórja meg a vbjatek(kukac)kapos.hu e-mailt a tippjeivel, mert sörünk az még van a VB végéig. Aki pedig mindegyik játéknapon tippel, (ha nyert, ha nem) sorsoláson vesz részt. A döntőt barátaival nézheti meg az általunk kijelölt helyen, természetesen a mi kontónkra!!! Erre viszont csak annak van esélye, aki már az előző két játéknapon is tippelt...

A további félreértések elkerülése végett, a mérkőzés VÉGEREDMÉNYÉT kérjük megtippelni, nem pedig azt, hogy melyik csapat nyer, és nem 1, 2 vagy X-re vagyunk kíváncsiak. :)

Eredmények:

Uruguay Franciaország 0 - 0

Anglia Egyesült Államok 1 - 1

Olvasd rendszeresen VB NYOLCAS blogunkat!

Ezt tippeld meg!

Címkék: VB NYOLCAS, sport