Büszkén mondhatom, hogy már nagypapa vagyok, ugyanis megszületett az unokám, így az elmúlt időszakban minden időmet a családdal töltöttem. A világbajnokság kezdését így is nagyon vártam, és az a tervem, hogy amikor csak lehet, leülök a televízió elé, hogy megnézzem a mérkőzéseket. Szeretném figyelni a művészek minden egyes labdaérintését - egy ilyen tornára ugyanis gyenge játékosok már nem jutnak el, csak a legkiválóbbak.

Márton József

Sok ország pályázik jó eséllyel a végső győzelemre. Én nem tudom megmondani, ki nyer, legfeljebb azt, melyik csapat nyerhet… Szerintem az argentin csapat az, amelynek a támadójátéka jobb mindenki másnál. Más dimenziót képviselnek, és ez a tornán is kamatozhat. Persze a brazilokat sem szabad leírni, és akkor még nem is beszéltünk a legjobb európai válogatottakról.

Kíváncsian várom a csoportküzdelmeket is. Az angolok első látásra nem kerültek nehéz csoportba, de bárkivel is játszanának, mindenképp elvárás lenne a továbbjutás. Az olasz szövetségi kapitány, Fabio Capello véleményem szerint kipréseli majd a csapatból mindazt, amit tud. Rio Ferdinand sérülése szerintem nagy csapás a csapatnak: hiába mondják, hogy pótolható, nélküle nem ugyanaz az angol válogatott, mint a korábbi mérkőzéseken.

Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy ebben a csoportban legfeljebb az lehet kérdés, hogy Algéria, Szlovénia vagy az Egyesült Államok ér-e oda a második helyre.

Játssz a sörökért!

Címkék: Márton József, VB NYOLCAS, sport