Akár már szerdán megoldódhat az edzőkérdés a Rákóczi Futballklubban.

Prukner László

- Én azt hiszem, ha normális ésszel átgondoljuk a kialakult helyzetet, és a szerint döntenek a felek, akkor minden marad a régiben, azaz nem lesz edzőváltás - így fogalmazott kedden délután a Rákóczi ügyvezető elnöke, Illés János. A klub egyik irányítója elárulta: nem is gondolkodtak abban, hogy a szezon végén más edzővel felvegyék a kapcsolatot.

Prukner László 2003 óta irányítja a szakmai munkát, és hatszor tartotta bent a csapatot az élvonalban. Nem csoda, hogy a szakembert évről évre több helyről is megkeresik ajánlatokkal. Napjainkban a Ferencváros érdeklődött Prukner mester iránt. Mindezt a szakember is megerősítette a Kapos Sport pénteki műsorában.

Prukner László információink szerint szerdáig kért és kapott haladékot a Rákóczi vezetőitől.

- A klubvezetés úgy ítéli meg, hogy hagyjuk, hogy ő döntsön. A körültekintő döntést természetesen megpróbáljuk segíteni. Ez nem új keletű dolog, megoldottuk tavaly, tavaly előtt, az idén is meg fogjuk - tette hozzá Illés János.

A klubvezetés tehát bízik abban, hogy Prukner László marad a vezetőedző. Ebben az esetben sem lehet azonban nyugodtan hátradőlni, mert a csapat immár nem titkoltan vérfrissítésre és erősítésre szorul. Ahogy Illés János mondta: ez a nyár nem a játékos eladásokról szól majd, hanem az igazolásokról.

Címkék: Prukner László, Rákóczi, labdarúgás, sport