Prukner László tavaszi értékelőjében elmondta: nincs értelme magyarázkodni, az együttes egy olyan negatív spirálba került, amelyből nem tudott kijönni. Ennek több összetevője volt, az öltözőn belül is érezni lehetett, hogy problémák vannak.

- Évek óta az a helyzet, hogy nem azokat a játékosokat igazoljuk le, akiket akarunk, hanem akiket tudunk - tette hozzá a szakember. Nikolics hiányát is megérezte a csapat, de a támadót el kellett adni, mert különben a fizetésképtelenség irányába sodródott volna az egyesület. Az egyetlen pozitívum, hogy a társaság bennmaradt az élvonalban. Prukner László a jövőjéről kapcsolatban csak annyit mondott: tény, hogy tárgyal a Ferencvárossal, de bővebben továbbra sem kíván erről nyilatkozni. Ha Kaposváron marad, akkor viszont valószínűleg olyan döntéseket kell meghozni a játékoskerettel kapcsolatban, amelyek nem tűnnek könnyűnek...

 

 

A Rákóczi futballcsapata csütörtökön tartotta évzáróját a Petörke tónál. A játékosok és Horváth Miklós elnök értékelését itt nézhetik meg.

 

Címkék: Prukner László, Kaposvári Rákóczi, labdarúgás, sport