Hendlein Roland, Vojvoda Dávid és Orosz László után Dávid Gergely és Kiss Kornél is egyesületet vált a nyáron. A sportoló hosszas gondolkodás után úgy döntött, hogy Pécsre távozik.

„Nagyon nehéz döntés volt, sokat vacilláltam. Kegyetlen döntésnek is nevezhetem, hiszen itt kell hagynom saját hazámat, városomat, de meg kellett hoznom ezt a döntést, mert reményeim szerint a környezetváltozás segíteni fog a teljesítményem javulásában. Ebben bízom. Rengeteg jó élményem van Kaposvárról, az emberek, a szurkolók, imádtam itt lenni. Ha nem bíznék abban, hogy most arra van szükségem, hogy változtassak, itt maradnék. Sok csapattársam is elmegy, ami miatt szomorú vagyok, de így könnyebb volt a döntés. Tényleg fantasztikus társaság jött össze az évek alatt, családot alkottunk. Remélem, hogy ők is jól döntöttek és nekik is sikerül megállni a helyüket máshol is” – mondta a játékos az egyesület honlapján.

Igaznak bizonyultak a hétfői hírek, Dávid Gergely valóban a bajnoki bronzérmes Körmend csapatához igazolt
„Mindenképpen jó érzésekkel távozom, igaz, hogy az eredmény nem úgy sikerült, ahogy mi szerettük volna, de mégis sikernek tekinthetjük az elmúlt évet, az anyagi körülményeket, és a két légióst tekintve. Köszönettel tartozom a Kaposvári Klubnak ezért a másfél évért, mert én elég mélyről indultam rajtam kívülálló okok miatt, mikor idekerültem. Itt mégis csak sikerült elérnem, hogy egy Körmend szintű csapat leigazolt. A döntésem nem kell magyaráznom, ha egy ilyen tradíciókkal és múlttal rendelkező klub megkeres, már az is megtisztelő, az hogy leigazoltak, nagyon boldoggá tesz. Mióta ez a hír kiderült, folyamatosan csörög a telefonom, és mindenki gratulál. Úgy érzem, elég jól döntöttem. Biztosan nagy élmény lesz ilyen szurkolótábor előtt játszanom, már nagyon várom” – fogalmazott a játékos.

Reméljük, lassan már érkezőkről is hírt adhatunk… Egyelőre annyi bizonyos, hogy a Fekete Ádám, Filipovics Gordan edzőpárosnak új csapatot kell építenie a nyáron…

Címkék: Filipovics Gordan, Orosz László, Dávid Gergely, Vojvoda Dávid, Kiss Kornél, Hendlein Roland, Fekete Ádám, KKK, Kaposvári KK, Pécs, kosárlabda, sport