A Donneri Sportközpont teniszpályáit most a röplabdázók vették birtokukba. Már 13 éve hagyomány, hogy a sportág barátai összejönnek egy kis múltidézésre. A jövő reménységei mellett egykori és jelenlegi röpisek is salakra léptek.

- Ahogy néztem, elég kemények vagyunk, szeretnénk minél több győzelmet bezsebelni, Demeter Andrist ismerem a csapatból, a fiatalokat nem annyira ismerem, csak látásból, remélem, erősíteni tudom a csapatot – mondta Bánhegyi István.

A sokszoros magyar bajnok röplabdázó még játszott a régi szabály szerint is, de a mostanit sokkal jobban kedveli, tette hozzá. Ezzel nincs mindenki így.

- Most már megszoktuk az újat, a régit is szerettük, de az fárasztóbb, tovább tart a játék, mégis jó nosztalgiázni, élvezetesebb a játék, ha hosszabb a játékidő – mondta Nagy Zoltán.
A pünkösdi tornán négy együttes küzdött körmérkőzéses rendszerben. Nagy csatákat vívtak a csapatok, a mérkőzések között pedig jutott idő a nosztalgiázásra, a régi storyik felidézésére is.

A jó hangulatú tornát végül veretlenül a címvédő Somogyjád nyerte meg, a második az Összeválogatottak csapata lett, a harmadik helyen a házigazda Donner SK végzett, a negyedikként pedig a Diamant serdülő gárdája zárt. Az előttünk álló hétvége is a múltidézésről szól majd a Donneri Sportközpontban: szombaton a Faütősök versenyén a múlt század eleji hangulatban teniszezhetnek a sportemberek.

Címkék: Összeválogatottak, Bánhegyi István, Demeter András, Donner SK, Somogyjád, Donneri Sportközpont, salak, Diamant, röplabda, Kaposvár