- Amatőr férfi, női és vegyes páros kategóriában hirdettük meg és nagyon sok jelentkező volt, az elmúlt évekhez képest többen jöttek össze, minden kategóriát illetően is – mondta Mészáros Antal Zoltán, a Búzavirág SC elnöke.

Ők sorrendben már negyedik pünkösdi strandröplabda kupájára tíz női és nyolc férfi páros nevezett, a vegyes párosoknál pedig 14 duó küzdött. Az angliai Leedsből nemrég hazatérő Demeter András is szerencsét próbált.

- Bemelegítésként szeretném ezt használni a megyei bajnokságra, akkor majd egy másik párral indulok, de most összeálltunk régi haverommal – mondta Demeter.
A megyei körverseny június végén rajtol, sokak szerint ez a torna jó erőfelmérő a bajnokság előtt.

- Figyelni kell, vannak, akik régóta röpiznek, vannak kezdők is, szerintem nagyon jó meccseket lehet játszani – mondta Pamuki Viktória.

A hölgyek között végül a Vajda Evelin–Horváth Bianka páros örülhetett a győzelemnek, a férfiaknál pedig a Hervai Tibor–Ledniczky Róbert duó diadalmaskodott, vegyes párosban pedig Vajda Evelin és Ledniczky Róbert bizonyult a legjobbnak.

Címkék: Vajda Evelin, Ledniczky Róbert, Demeter András, Mészáros Antal Zsolt, Pamuki Viktória, Horváth Blanka, Hervai Tibor, Búzavirág SC, röplabda, sport