A zöld-fehérek egy nagy szenvedésnek vetnek véget a Lombard otthonában, a tét, hogy sikerül-e győzelemmel búcsúzni a szezontól, és odaér-e a 10. helyre a csapat.

Pápán ér véget a zöld-fehérek tavaszi menetelése. A baj csak az, hogy ezúttal a menetelés iránya nem az élmezőny, még csak nem is a középmezőny felé történt, hanem a másodosztály irányába. A Nyíregyháza szerdai döntetlenje viszont segített fellélegezni, így Pápán nyugodtan lehet játszani.

- Hát benne vagyunk egy negatív szériában, ez most már egy ilyen tavasz, ez még a Diósgyőr elleni meccsenis tartott, megpróbálunk Pápán javítani - mondta Szepessy Róbert.

A pápaiak is rossz tavaszt zárnak, az őszihez képest sokkal gyengébben szerepeltek, így két csalódott gárda találkozik.

- Hát szerintem mindkét csapat szebb tavaszról álmodott, de más lett volna, ha a Nyíregyháza nem ikszel le a Haladással, így mindkét együttes elkerülte a biztos kiesést, szerintem sokat fog nyomni a latban a hazai közönség, sokan kilátogatnak majd a mérkőzésre - váli Venczel Balázs.

Az egykori kaposvári sárga lapok miatt nem játszhat majd, a másik kaposvári, Jovánczai viszont mindenképpen szeretne betalálni a zöld-fehérek hálójába. A kaposváriaknál ezúttal nincs eltiltott. A találkozó vasárnap fél hatkor kezdődik, a Kapos.hu internetes portálon figyelemmel követhetik az eseményeket, a Kapos Televízióban pedig hétfőn este fél hatkor láthatják a mérkőzés felvételét.

Címkék: sport