A somogyiak a legutóbbi fordulóban, a Győr legyőzésével biztosították be bennmaradásukat, és a hajrában akár még egy hellyel előrébb léphetnek.

Ebben az évben három somogyi csapat is szerepel a férfi teke NB I-ben, és a kaposváriak elégedettek lehetnek az eddigi teljesítménnyel. A Közutasok legénysége már hetekkel ezelőtt elhódította a bajnoki címet. Az újonc Baráti Kör pedig megkapaszkodott ebben az osztályban.

Az első célunk az volt, hogy bennmaradjunk az NB I-ben. Ez úgy néz ki, sikerül. Nem vagyunk túl jó formában, de reméljük, sikerül minél több meccset megnyerni a visszalévőkből - fogalmazott Vörös Gábor a Teke Baráti Kör elnöke. - Sokkal nehezebb az NB I-es bajnokság. Több a jó játékos, erősebb a mezőny, így nagyon össze kellett szedni magunkat, hogy bent tudjunk maradni.

A legutóbbi fordulóban a győriek látogattak Kaposvárra. Az első pár után még a vendégek álltak jobban, aztán beleerősített a Baráti Kör, és végül magabiztosan, 177 fával verte meg ellenfelét. A házigazda 6:2 arányban győzött, a csapat tagjai közül Horváth, Illés, Káni és Oláh szerzett pontot. A kaposváriak a 8. helyen állnak, és ha a már kiesett Pécs otthonában is nyernek, még egy hellyel előrébb léphetnek

Címkék: sport