A Fürge Nyuszi Kupa legutóbbi játéknapján kikapott az egyik bajnokesélyes, a Kaposflex a Rákóczis Szülőktől, a rivális pedig új igazolással próbált fiatalítani.

A képeinken zöld jelzőmezben látható Somogy Sportja gyors góllal kezdett, aztán a Fröccs megtántorította, és négyet vágott. 4-1-ről is el tudta azonban veszíteni a meccset a Magyar-legénység, bár az előjelek nekik kedveztek, mert a tv-riporter rossz ómen a Somogy Sportjának.

Nos, ezúttal szerencsét hozott a riporter, a Somogy Sportja feléledt, és 5-4-re fordított. Ezzel lépéselőnybe kerültek a tabella élén. A terembajnokságban és a tavalyi szabadtériben is dobogós SM Kapos idén gyengébben muzsikál, bár ezúttal 6-0-ra, simán győztek a Mil-Int ellen a képeinken pirosban küzdő Vejkiék. A csapatukban ezúttal a nagypályán csatárként és középpályásként játszó Kazári volt a hálóőr, de mint kiderült, ő annak idején kapusként kezdte, így meg is őrizte a hálót érintetlenül.

A táblázatot a Somogy Sportja vezeti, mögötte három pont lemaradással a Kaposflex, a dobogó harmadik fokán pedig a Kapos Atlas tanyázik, szintén három ponttal lemarava a Kaposflex mögött. A góllövő listán négyes holtverseny, 9-9 találatnál jár Varga Zoltán, Hermann Csaba, Nagy Viktor és Kampf Richárd is.

Címkék: sport