Beindult a versenyszezon a kaposvári szinkronúszók számára, a lányok már két viadalon is megmérették magukat. A nagyobbak a budapesti és a székesfehérvári kupáról is ezüstéremmel térhettek haza.

- Most az utolsó két hétben két versenyen is részt vettünk, az Eszter kupán voltak a nagyobbak, ahonnan ezüstérmet hoztak el, most voltunk 10-én az Orka kupán, ahol az összes sportolónk részt vett, jól szerepeltek, megmutatták, hogy mire képesek, nyolc csapatból ezüstérmet hoztak el a vegyes kombinációs kűrrel – mondta Szabó Alexandra edző.

A lányok sokat fejlődtek, még az sem hátráltatta őket a felkészülésben, hogy a télen edzőjük szülési szabadságra ment. Az új kűrök remekül összeálltak.

A kisebbek is ügyeskedtek, egy negyedik és egy ötödik helyezés mellett két dobogós helyezést is szereztek szólóban.  A lányok most a május végi monori versenyre készülnek.
Az MG Produkt Kaposvári AC színeiben jelenleg húszan sportolnak, és folyamatosan várják a 6 és 14 év közötti lányokat, mindenkit, aki szeretne egy jó csapathoz tartozni.

Címkék: sport