Bemutatkozott az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában Gosztonyi András! A kaposvári nevelésű futballista a Siena - Bari mérkőzésen a 77. percben állt be a vendégcsapatba. A Bari végül 3-2-es vereséget szenvedett, így a 43 ponttal a 11. helyen áll a tabellán.

A Bari kétszer is megszerezte a vezetést a Siena vendégeként, de végül 3-2-re kikapott. Az együttes ezzel tovább folytatta gyenge idegenbeli sorozatát. A találkozó magyar szempontból mégis emlékezetes marad, hiszen nemcsak Koman Vladimir állt be csereként a 40. percben, hanem Gosztonyi András is. A Mézga Focisuli és a Kaposvári Rákóczi egykori játékosa a 77. percben lépett pályára.

Korábbi interjúnk

 

A középpályás az MTK csapatától szerződött Itáliába néhány héttel ezelőtt, korábban pedig tagja volt a világ- és Európa-bajnoki bronzéremig jutó magyar utánpótlás válogatottnak. Az olasz élvonal vasárnapi fordulójában egyébként a Roma 2-1-re legyőzte a bennmaradásért harcoló Atalantát, és átvette a vezetést az Intertől. A Bari 43 ponttal a 11. helyről várja a folytatást.

 

Címkék: Gosztonyi András, labdarúgás, sport