A 9. Sulibuli focitorna is nagyszerű hangulatban zajlott a kaposvári Széchenyi szakközépiskola udvarán. A kaposvári diákjátékok keretében megrendezett kupán négy csapat mérte össze egymással az erejét. Az elmúlt két évben az Élelmiszeripari győzött, de most új első helyezettet avattak.

A Széchenyi szakközépiskola tornája attól különleges, hogy itt fiúk, lányok és tanárok együtt rúgják a bőrt. Az idei, sorrendben 9. Sulibuli focitornára négy kaposvári középiskolás csapat jött össze, a házigazda kereskedelmisek mellett a Kinizsi, az Eötvös és a Toldi küzdött egész délelőtt.

Ez a torna még azoknak is jó buli, akik nem a labdát kergetik. A kereskedelmisek azt is elárulták: egyáltalán nem élvezik a hazai pálya előnyeit, mert a tanárok mindig ellenük fújnak. Most pedig a legmagasabb fokára értek oda a kereskedelmisek. A második a Kinizsi, a harmadik az Eötvös, a negyedik a Toldi csapata lett. A torna legjobb pedagógusának a Toldi angol szakos tanárát, Takács Pétert választották, a legjobb lány játékosnak a gépészes Bogyai Alexandra, míg a legjobb fiú játékosnak a kinizsis Pietrusa Dávid bizonyult. A gólkirály a kereskedelmis Pápai Tamás lett, a legjobb kapusnak járó különdíjat pedig a kinizsis Kertész Richárd vehette át.

 

Címkék: sport