Zarka Péter vezetőedző, a Koch, Hoboth, Kovács Z., Kántor, Csoma, Németh összeállítású csapatot küldte pályára, a libero szerepkörben ezúttal Dömötör Lajos kapott lehetőséget. Jó nyitások, jó nyitásfogadás mellett mezőnyben bemutatott bravúrok jellemezték a bajnoki döntőre készülő kaposváriak játékát. Ennek és a házigazdák rengeteg nyitásrontásának is köszönhetően az első két játékrészt simán nyerte a Diamant. A harmadik szettben már nagyobb volt a küzdelem, de elsősorban Kovács Zoltán blokkjai és Csoma Krisztián pontjai révén ezt a játékrészt is megnyerte a vendégcsapat. A negyedik szettben Németh Ferencet Schulcz István váltotta és a libero poszton ezúttal Laszczik Iván szerepelt. Az ötödik szettre - 25-ig játszották ezt a játszmát is -, ahol Nagy József és Szabó Alpár is pályára lépett, kicsit elfáradt a Kaposvár így végül nem maradtak játszmagyőzelem nélkül a házigazdák.

A kaposvári csapat legközelebb április 7-én lép pályára, a Muraszombat csapatát fogadja nemzetközi felkészülési mérkőzésen a Kaposvári Városi Sportcsarnokban 18.30-kor.

 

OK Varazdin - Diamant Kaposvár 1-4 (-20, -19, -22, -23, 20)

Diamant Kaposvár : Koch R.(3), Hoboth Á. (10), Kovács Z., (14), Kántor S.(26), Csoma K. (11), Németh F.(9) csere: Dömötör L. (libero), Laszczik I. (libero), Schulcz I. (7), Szabó A., Nagy J. (2)

Címkék: sport