Az első két harmadban még jól tartotta magát, ám a végjátékban nyújtott gyenge teljesítménye miatt 9-2-es vereséget szenvedett a Kaposvári Jégkorong SE serdülő csapata a Drago Skorpiók ellen. A fiúk vasárnap javíthatnak a Miskolc otthonában.

A győzelem reményében lépett jégre a Kaposvári Jégkorong SE serdülő csapata a nagy rivális Drago Skorpiók ellen. A bajnokság hajrájában minden egyes pontra szükségük van a somogyi hokisoknak, hogy céljaiknak megfelelően a középmezőnyben végezhessenek.
A kaposváriak február végén 7-5-re verték budapesti ellenfelüket, most egy újabb nehéz mérkőzésre számítottak.

A Drago Skorpiók együttesét egy serdülő válogatott játékos is erősítette. Ifj. Dragomir György jelenleg New Yorkban él és jégkorongozik, a tavaszi szünetre jött haza.

A fiatal tehetség három évig a New Jersey Colonials-szal játszott, most a negyedik évben New Yorkban jár középiskolába.

A sokszoros román válogatott és a Fradi többszörös magyar bajnok jégkorongozó, Dragomir György 16 éves fia az NHL-be készül, de most egyelőre még csak a Kaposvár elleni derbire koncentrált.

Az első harmadot hozták Dragomirék 2-1-re, a mieink gólját Graics Vince szerezte. A második játékrész ugyancsak a budapestieké lett, akik a végjátékban már esélyt sem adtak a házigazdáknak. A Drago öt gólt vágott az utolsó húsz percben, így végül magabiztosan nyert 9:2 arányban.

Címkék: Kasi, jégkorong, sport