KaposPont kupa

Mögötte két sikerrel az Építőipari jutott tovább, Richter Sándorék csupán a csoportelsőtől kaptak ki szoros mérkőzésen, 1-0 arányban. A kapufákkal, rengeteg helyzettel tarkított találkozó igazi rangadónak bizonyult, bár a harmadik helyen végző Közgazdasági is hatalmas csatában kapott csak ki az Építőiparitól, 2-1-re.

Így utóbbi hiába verte meg nagy különbséggel a Gyakorló gárdáját, nem jutott tovább a legjobb négy közé, az április 13-i elődöntőbe. A Gyakorló iskola ezúttal gyengébben muzsikált, ám becsülettel helytállt az erősebb ellenfelekkel szemben. A remek labdarúgó időben zajló tornán lelkes közönség is buzdította a pályára lépőket, összességében hangulatos eseményt szervezett a Sportpálya 2004 Egyesület, amely hat éves rutinnal koordinálja a város és a megye kispályás labdarúgását.

A következő selejtező március 30-án, kedden zajlik a Városi Sportcsarnok műfüves pályáján, ott öt iskola csapata vív körmérkőzéseket a továbbjutásért. A Katolikus Gimnázium, a Táncsics, a Gépész, a Zichy Iparművészeti és az Élelmiszeripari iskola közül szintén kettő juthat tovább. A végig sportszerű tornán Kovács Zsoltnak, az országos keret játékvezetőjének nem volt nehéz dolga, minden mérkőzésen sportszerű volt a küzdelem, köszönhetően többek között a testnevelőknek, felkészítő csapatvezetőknek is.

Eredmények:
Széchenyi - Gyakorló 11-1
gól: Horváth I. 4, Horváth L. 2, Pápai 2, Simon, Katona, Fejes, illetve Kurucz
Építőipari - Közgazdasági 2-1
gól: Kollár, Kasza, illetve Törzsök
Széchenyi - Közgazdasági 2-0
gól: Ölbei, Horváth L.
Építőipari - Gyakorló 9-0
gól: Kollár 3, Kasza 3, Óvári, Horváth B., Vidus
Közgazdasági - Gyakorló 8-0
gól: Takács 3, Juhász 2, Papp G. 2, Kesztyűs
Széchenyi - Építőipari 1-0
gól: Simon

Végeredmény:
1. Széchenyi 9 pont, 14-1
2. Építőipari 6 pont, 11-2
3. Közgadasági 3 pont, 9-4
4. Gyakorló 0 pont, 1-28

Címkék: KaposPont, Kupa, labdarúgás, foci, sport