Az egyik kiesőjelölt otthonába utazik a hétvégén a Kaposvár, ám ez a Nyíregyháza már nem az őszi csapat, alig akad hírmondó a 2009-es keretből. Szentes Lázárék ennek megfelelően tavasszal még veretlenek, öt pontot gyűjtöttek három meccsen, pontot szereztek a Vasas és a Ferencváros otthonában is. Ősszel Kaposvárról is elvittek egy pontot, bár az is igaz, legutóbb hat éve győztek a Rákóczi ellen, még a csapat feljutásának évében, 2004-ben.

Ebben a téli felékszülésben kicserélődött, masszívak, egységesek, van egy-két jó futballista, nekünk nagyon pontosan kell játszanunk, hogy begyűjtsük a három pontot- mondta Zahorecz Krisztián csapatkapitány.

A nyíregyháziak bíznak abban, hogy tart a lendületük, és veretlenek maradnak a Kaposvár elleni mérkőzés után is. A kaposváriaknál a Kovácsevics, Pest, Godslove, Bank sérültlistához a sárga lapok miatt hiányzó Grúz iratkozik fel, igaz, Maróti viszont már pályára léphet, mivel lejárt az eltiltása. A találkozó szombaton fél háromkor kezdődik, ha sikerül fegyelmezetten játszani, meglehet a nyírségi pontszerzés, vagy akár a győzelem is.

A találkozót élőben közvetítik.

Címkék: Nyíregyháza, Rákóczi, labdarúgás, sport