Diamant

A fiúk nem titkolják: megcélozzák a bajnoki címet ebben az osztályban. Nem tudnak hibázni az 1. MCM - Diamant Kaposvár fiataljai. Varga Péter tanítványai a Pécs elleni hazai mérkőzés előtt tíz meccsből tizet nyertek az NB II-ben, és ismét csak ők voltak az esélyesek. Varga Péter elmondta, mindenképpen nyerni szeretnének. Ez fontos mérkőzés az első hely szempontjából. Ugyanazzal a csapattal kezdik, mint amellyel befejezték a junior döntőn.

A somogyi fiatalok a napokban megnyerték a junior bajnokság döntőjét, az NB II-ben pedig rutinos felnőtt együttesek ellen is bizonyítják, hogy tehetségesek. Ennek eredménye az első hely a tabellán. Kaszap Tamás (1. MCM-Diamant Kaposvár) szerint ezek voltak az elvárások, és minden esély megvan arra, hogy ez így maradjon a folytatásban is. Ez egy nagyon jó, tehetséges csapat - mondta a játékos. A piros mezes kaposváriak a Pécsnek sem kegyelmeztek. Az első játszmát biztosan nyerték, majd a vendégek egynelítése után újra belehúztak, és végül 3-1-es győzelmet arattak. Varga Péter edző így fogalmazott:
- Mindenképpen az év végéig minden meccsünket szeretnénk megnyerni. Az első három csapat három tornán vesz majd részt, így lehet megnyerni az NB II-es bajnokságot, és szeretnénk is megnyerni.

Az NB II-es pontvadászat szombaton 15 órától egy vérbeli megyei rangadóval folytatódik a Kodály iskola tornatermében: az 1. MCM-Diamant a Somogyjád csapatát látja vendégül.

Címkék: sport