A program a két elődöntővel indult a bécsi Budocenterben, és a két osztrák élcsapat csatája nem mindennapi küzdelmet hozott. A házigazda hotVolleys gyengélkedett az alapszakaszban, és lényegében csak azért jutott be a négyes döntőbe, mert sikerrel pályázott a rendezésre. Az elődöntő azonban már egy másik „történet” volt: a házigazda az első és a második szettet is megnyerte az alapszakasz-győztes Innsbruck ellen. A Tirol ezután összekapta magát, és egyenlíteni tudott. Az ötödik játszmára maradt a döntés, és a Bécs végül 15-11-es győzelmet aratott. A másik ágon a szlovén Bled az első szettet még elbukta a mezőny meglepetéscsapata, a horvát HAOK Mladost Zagreb ellen, utána azonban már érvényesült a papírforma.

A finálé első játszmáját a Bajnokok Ligája-szereplő Bled nyerte, aztán egyenlített a hazai közönség támogatását élvező Bécs. A folytatásban már a komolyabb játékerőt képviselő blediek akarata érvényesült, így a szlovén sztárcsapat besöpörte a 3-1-es győzelmet.

Némi gyógyírt jelent a sorozatot hetedik helyen záró magyar bajnok, a Diamant Kaposvár számára, hogy az alapszakaszban, hazai környezetben 3:1 arányban megverték a végső győztest… 

Férfi röplabda Közép-európai Liga. Négyes döntő, Bécs 
Elődöntő
 
Hypo Tirol Innsbruck-Aon hotVolleys Wien 2:3 (-20, -22, 21, 17, -11) 
ACH Volley Bled-HAOK Mladost Zagreb 3:1 (-20, 18, 16, 20) 
Döntő: Aon hotVolleys Wien-ACH Volley Bled 1:3 (-20, 22, -18, -21)

Címkék: közép európai liga, röplabda, sport