focilabdák

A Kaposvári Egyetem pályáján vívott találkozón a visszatérő Oláh talált be kétszer, de jól mozgott az egész csapat. Az időjárástól függetlenül szombaton mindenképpen bajnoki mérkőzés következik a stadionban.

A bajnoki főpróba sikerült, reméljük, ezúttal a bemutatkozás is eredményes lesz. Az esős időben vívott találkozón a horvát bajnokság előző évi hetedik helyezettje ellen sok játékos lehetőséget kapott, azonban a mester fejében nagyjából már összeállt a bajnoki rajt kezdő tizenegye.

A visszatérő Oláh kettőt vágott, de ezen kívül is több ziccere volt a hazaiaknak. Prukner László szerint rendkívül fontos volt, hogy füves pályán tudjanak játszani egy héttel a bajnoki rajt előtt.

A stadion játéktérről a héten eltávolították a havat, és a következő napokban mindent elkövetnek, hogy a rajtra elfogadható és korrekt állapotban legyen mind a lelátó, mind a játéktér.

A stadion tehát rendben lesz, a télen elvégzett munka pedig meg kell, hogy hozza az eredményt, ha ez meglesz, szép tavasz elé nézhet a Rákóczi Nikolic nélkül, vagy éppen az Újpest által leigazolt Vasziljevics nélkül is. Egy biztos: a lehetőségekhez képest a legjobb kerettel vág neki a szezonnak a Kaposvár.

Címkék: sport