A program reggel nyolc óra előtt kezdődött a 18 éves korosztály küzdelmeivel. A résztvevő három csapat körmérkőzéses formában mérkőzött meg egymással, a győzelmet a Mézga csapata szerezte meg. Nagy küzdelem jellemezte a délelőtt folyó U13-U15-ös korosztály küzdelmeit. Előbbit a Mézga „A” csapata, utóbbit a fővárosi Csepel gárdája nyerte. A délelőtti programot az eredményhirdetés zárta, melynek keretében Szita Károly, Kaposvár polgármestere és Gelencsér Attila, a megyei közgyűlés elnöke is köszöntötte a résztvevőket. A díjátadásban Rajczi Péter a Kaposvári Rákóczi egykori, az Újpest jelenlegi csatára, valamint Hegedűs Péter, a helyi zöld-fehérek egykori hálóőre is közreműködött.

A délutáni programot kissé beárnyékolta, hogy az előzetesen nevezett Keszthely gárdája nem érkezett meg, így az U11-es korosztályban három csapat mérte össze tudását. A győzelmet teljesen megérdemelten szerezte meg a Nagybajom csapata, a Mézga „B” és a Mézga „A” előtt. A programot színesítette többek között a Parlamenti válogatott - Enjoy Média összecsapás, melyben a honatyák diadalmaskodtak 5:2 arányban.

Természetesen a hölgyek sem maradhattak mérkőzés nélkül, itt a Nagybajom csapatára épülő „Somogyi boszik” gárdája alaposan helybenhagyta az Enjoy-os lányokat. A legnagyobb tapsot kétség kívül a késő délután rendezett ovis foci kapta, hiszen az apróságok alaposan kitettek magukért és sok góllal örvendeztették meg a publikumot. Az utolsó meccs az Mézga Alapító tagok-Nagybajom mérkőzés volt, melyben utóbbiak nyertek.

A torna eredményei-U18: 1. Mézga Focisuli, 2. Nagybajom, 3. Satelit FC. Különdíjasok-gólkirály: Pető (Mézga), legjobb mezőnyjátékos: Rajki Levente (Nagybajom), legjobb kapus: Právics Szabolcs (Satelit FC). U15- ös korosztály: 1. Csepel, 2. Mézga „A”, 3. Nagybajom, 4. Mézga „B”. Különdíjasok-gólkirály: Horváth Ádám (Csepe), legjobb mezőnyjátékos: Kordé Krisztián (Mézga), legjobb kapus: Czeferner Richárd (Nagybajom).

U13-as korosztály: 1. Mézga „A”, 2. Nagybajom, 3. Mézga „B”. Különdíjasok- gólkirály: Papp Dániel (Mézga), legjobb mezőnyjátékos: Száraz Bence (Mézga), legjobb kapus: Mayer Dániel (Mézga). U11-es korosztály: 1. Nagybajom, 2. Mézga „A”, 3. Mézga „B”. Különdíjasok-gólkirály:Horváth Márk (Nagybajom), legjobb mezőnyjátékos: Cséfalvay Dominik (Mézga „B”), legjobb kapus: Vámos Balázs(Mézga „A”), legszorgalmasabb játékos: Szántó Bence (Mézga „A”)

(somogysportja.hu

Címkék: sport