Megadta a sors a BITT Kaposvár röplabdázóinak, ami nem túl gyakran fordul elő a sportban sem: két nappal az évad nagy rangadójának elvesztése után máris megmutathatják, hogy képesek a komoly feladatok megoldására is. A kiírás szerint a középszakasz második helyezettje osztályozót vívhat az Extraliga hetedik helyezettjével, és a párharc győztese az elit mezőny tagja lehet. A két csapat vezetői gyorsan megállapodtak arról, hogy - a kaposvári teremproblémák miatt - felcserélik a pályaválasztói jogot, így az első mérkőzést pénteken 17 órától rendezik a somogyi megyeszékhelyen, a visszavágót pedig vasárnap 18 órától a fővárosiak otthonában.

A kaposvári lányok érthetően nincsenek túl vidám hangulatban, de csütörtökön már mindenki fogadkozott. A BITT célja az első összecsapáson a minél nagyobb arányú győzelem megszerzése, ugyanis a tehetséges, fiatal együttes tagjai nem mondtak le arról, hogy megvalósítsák álmaikat.

Szerdán 350 néző buzdította a lányokat a helyszínen. A csapat tagjai ezúton is köszönik a segítséget, és remélik, hogy pénteken is támogatja majd őket a közönség.

Pénteken 17 órától tehát itt az újabb esély a feljutásra!

Címkék: BITT, röplabda, sport